Nyheder

NYHEDER

Ny medarbejder ansat!

Aug 2018 // Inge R. Sørensen, revisor

Født 1957 - Inge er blevet ansat 1. august 2018 og er registreret revisor fra 1987 med deponering i december 2012. Inge har via ansættelser i det vestjyske område arbejdet med små og

mellemstore virksomheder både inden for landbrug specielt mink og byerhverv samt foreninger og selskaber.

 

Inges primære arbejdsopgaver er skatte- og momsrådgivning, bogføringsassistance i forskellige programmer, momsregnskab, udarbejdelse af årsrapporter og skatteoptimering samt budgetter og

finansiering.

 

Derudover beskæftiger Inge sig med familie- og socialjura samt i vis udstrækning testamenter, dødsboer og handler.

 

Inge har oparbejdet en meget stor erfaring inden for rådgivning og revisorarbejde. Inge har et positivt og imødekommende væsen som gør, at hun altid har været en afholdt og betroet medarbejder såvel af kunder som kolleger.

 

Du kan kontakte Inge på mail irs@n-e.dk eller direkte tlf. 96 84 92

18.

BBR information - VIGTIGT!

 

Folketinget har vedtaget ny vurderingslov, hvor det er bestemt, at landets BBR-oplysninger skal ligge til grund for fremtidig vurdering af fast ejendom. Derfor er det vigtigt, at BBR-oplysningerne er rigtige. Skal vi hjælpe jer med dette, så kontakt os.

 

BBR-oplysningerne skal inden udgangen af 2018 opdateres mere detaljeret, således hver enkelt bygning eller installation individuel skal udpeges med bygningsnummer og herefter skal placering, størrelse samt anvendelse angives på et kort, som skal indsendes til BBR.

 

Hjælper vi, så udskriver vi nuværende BBR-oplysninger og går dem igennem sammen med dig og indsender opdateringen til BBR. 

 

Ring derfor til din rådgiver, da det er vigtigt, at registreringen er på plads og gjort til tiden.  

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

 

En fremtidsfuldmagt er et juridisk dokument, der hjælper pårørende, hvis en person, der rammes af demens eller ved anden sygdom eller ulykke, taber sin mentale kapacitet og dermed evnen til at handle i såvel økonomisk som i personlige forhold.

 

Oprettelsen af en fremtidsfuldmagt er nu lovreguleret og dermed er virkningerne af fuldmagten lagt i faste rammer, så der er skabt klarhed over retsvirkningerne for fuldmagtsgiveren og omverdenen.

 

Ved at oprette en fremtidsfuldmagt kan du selv vælge, hvem der skal repræsentere dig, hvis du engang i fremtiden ikke længere selv har evne til at varetage din økonomiske og personlige forhold.

 

For dig der driver en erhvervsmæssig virksomhed kan fremtidsfuldmagten få særligt betydning for virksomhedens fortsatte drift, i en situation hvor du ikke selv er i stand til at forestå den daglige drift.

 

Uanset om du er ung eller ældre er det nu der skal handles og tages stilling til, hvem der skal repræsentere dig den dag, du selv er ude af stand hertil.

 

Vi hjælper dig gerne med oprettelse af din fremtidsfuldmagt.

 

Så kontakt derfor din rådgiver for bistand til de nødvendige tiltag.

© Copyright. All Rights Reserved.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

Ved at følge os på facebook, vil du kunne læse oplæg og nyheder i branchen, samt holde dig opdateret på skatteregler, nye regulativer og meget mere.

KONTAKT OS

Adresse:

Bisgaarden 2

7500, Holstebro

+45 - 97840044

ÅBNINGSTIDER

 

Åbningstiderne kan variere hvis der er tale om helligdage og lign. Du er altid velkommen til at ringe til os ved tvivl om åbningstider.

 

Mandag - Torsdag: 08:00 til 16:00

Fredag: 08:00 til 15:00

Lørdag - Søndag: LUKKET